Читај ми!

Подигли 4.000 долара из банке пре него што је њихов син убио четворо ученика

Полиција из Детроита је саопштила да су родитељи тинејџера оптуженог за убиство четири особе приведени у суботу, након потере. Извор који је упознат са током истраге, рекао је за Ен-Би-Си њуз да су они у петак подигли 4.000 долара из банке, из засад непознатих разлога.

Џејмс и Џенифер Крамбли су пронађени у пословној згради, рекао је шеф полиције у Детроиту Џејмс Вајт.

"Изгледа да су се они крили у згради", рекао је Вајт на конференцији за новинаре додајући да их је неку пустио унутра. Та особа би такође могла да се суочи са оптужницом.

Након дојаве, полицајци су окружили зграду, а затим и привели Крамблијеве. Није дошло до инцидента, а они су били видно узнемирени, навео је Вајт.

Како је раније речено, они су ухапшени након што је један послодавац звао полицију да пријави да је њихово возило на паркингу.

Јавни тужилац Карен Мекдоналд рекла је у петак да се Крамблијеви терете за убиство четири особе из нехата.

Наиме, њихов 15-годишњи син Итан је убио четворо ђака у средњој школи у предграђу. Он је користио полуаутоматски пиштољ који је његов отац купио неколико дана пре тога.

Адвокати Крамблијевих су, иначе, рекли да они нису побегли, већ су напустили град ноћ након пуцњаве, јер су страховали за сопствену безбедност.

Извор који је упознат са током истраге, рекао је за Ен-Би-Си њуз да су они у петак подигли 4.000 долара из банке, из засад непознатих разлога.

У петак је полиција објавила потерницу за њима и понудила 10.000 долара за информације које ће помоћи у њиховом хапшењу.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво