Читај ми!

Прекинут ријалити у Шведској, учесник оптужен за злостављање две девојке

Један од учесника популарног шведског ријалити програма "Рајски хотел" дисквалификован је током снимања серијала због оптужби за злостављање две учеснице. Емитовање програма је обустављено због истраге, а епизоде више нису доступне ни на платформама за стриминг.

Злостављање се, према наводима, догодило пре неколико месеци када је "Рајски хотел" (Paradise Hotel) сниман у једном хотелу у Мексику. Тада је учесник програма Тоби Јонсон дисквалификован и није му било дозвољено да учествује у даљем снимању, због "кршења правила емисије", преноси шведски јавни сервис СВТ.

У епизоди "Рајског хотела" која је објављена данас, приказан је разговор Јонсона са продуцентима о његовим поступцима, након чега му је речено да мора да напусти снимање.

"Сматрали смо да су догађаји били такве природе да овај учесник није могао да остане, пошто то није било угодно осталим такмичарима", навела је Сузан Нилен из Нордик ентертејнмент групе (НЕНТ група) која снима "Рајски хотел".

Приказивање програма је обустављено, спроводи се и интерна истрага 

Емитовање програма је обустављено, пошто је полиција покренула истрагу.

"Полицијски извештај је сачињен у договору са учесницама како би се спровела истрага у складу са законима Шведске", истиче се у саопштењу НЕНТ групе.

Председник НЕНТ групе Андерс Јенсен је навео да догађаје схвата крајње озбиљно и да је донео одлуку о привременом обустављању емитовања.

Осим полицијске, спроводи се и интерна истрага која би требало да открије како се понашала продукција током снимања у Мексику.

Јонсон: Моје понашање је било ужасно и одвратно 

Јонсон се у програму извинио женама и навео да се то више никада неће поновити, а на Инстаграму је објавио да је његово понашање било "ужасно и одвратно" и да се сваког дана осећа лоше.

"Могу себи да обећам да ћу бити боља особа и да ћу чинити добро и то радим сваког дана", стоји у објави Тобија Јонсона.

Из НЕНТ групе нису објавили када ће наставити са емитовањем "Рајског хотела".

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво