Читај ми!

Предала се осумњичена за крађу лаптопа Ненси Пелоси

Жена стара 22 године, осумњичена да је украла лаптоп из канцеларије председавајуће Когреса Ненси Пелоси током нереда у Конгресу 6. јануара, предала се у понедељак у Пенсилванији, али лаптоп још није пронађен, саопштила је полиција.

За Рајли Џун Вилијамс је ФБИ покренуо потрагу након што је у недељу издата потерница и након што ју је пријавио бивши дечко, и на основу видео снимка на коме се наводно види она како узима лаптоп или хард диск из канцеларије Пелоси, преноси Фокс њуз.

Дојављивач је јавио полцији да Вилијамсова наводно намерава да компјутер преда пријатељу у Русији, који би га затим продао руској спољној обавештајној служби, али да је то пропало због чега Вилијамс и даље има компјутер или га је уништила.

На видео снимку види се како жена позива демонстранте да се попну степеницама и руком им показује где да иду, док се на другом видео снимку види мајка од Вилијамс како говори да је њена ћерка одједном почела да се занима за политику председника Доналда Трампа и десничарске ставове.

У међувремену Вилијамсова је наводно променила број телефона и избрисала своје налоге са друштвених мрежа Твитер, Фејсбук, Редит, Телеграм, Парлер и Инстаграм.

Како се наводи, Вилијамс је наводно путовала у Вашингтон 6. јануара, али су се у току дана раздвојили.

Она се сада суочава да је свесно ушла или боравила у згради са ограниченим приступом и без законског овлашћења, као и за насилан улазак и непримерено понашање на територији Капитол хила, где се налази Конгрес.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво