Читај ми!

Италија, тела албанског брачног пара пронађена раскомадана у коферима

Италијанска полиција пронашла је три кофера у којима су се налазили делови тела две особе, пише дневник Национе. Албански држављанин идентификован на основу отисака прстију и тетоважама на руци. Екипе карабинијера на терену, истрага у току.

Пуних пет година после нестанка, италијанска полиција пронашла је трагове који би могли окончати потрагу за Шпетимом и Теутом Пашо.

Поред пута Фиренца-Пиза-Ливорно пронађена су три кофера у којима су се налазили делови тела две особе, које су убијене оштрим предметима и затим раскомадане.

Остаци су пронађени у башти поред пута, што је истражитеље навело на закључак да су, вероватно, избачени из аутомобила у покрету. Полиција је, после проналаска кофера, на терен послала додатне снаге и псе трагаче.

Шпетим и Тетута Пашо нестали су у новембру 2015. године. У Италију су дошли пошто им је син издржавао казну у затвору Сандићи код Форенце.

Карабинијери су готово сигурни да су пронашли тела брачног пара Пашо, јер су открили тетоваже које је Шпетим направио док је служио војни рок у албанској морнарици. Претпоставка је, нешто касније, потврђена јер је Шпетим Пашо идентификован на основу отисака прстију.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво