Читај ми!

Премијер таксиста на један дан

Шеф норвешке владе Јенс Столтенберг возио такси како би се боље упознао са размишљањима својих бирача.

Норвешки премијер Јенс Столтенберг објавио је да је пре неколико месеци једно поподне возио такси како би се боље упознао са размишљањима својих бирача.

"Важно ми је да разумем шта људи заправо мисле. А ако постоји место где људи заиста говоре оно што и мисле, онда је то такси", објаснио је шеф владе у видео снимку објављеном на друштвеним мрежама Фејсбук, Твитер и Јутјуб.

Снимак премијера док вози такси улицама норвешке престонице, снимљен је у возилу компаније Осло такси, једног јунског поподнева.

"Нисам возио осам година", признао је Столтенберг једној муштерији која га је препознала.

Направљен захваљујући скривеној камери, снимак показује реаговања путника, укључујући једног који је рекао "возачу" да из "овог угла заиста личи на премијера".

Снимак, који траје нешто више од три минута, објављен је усред кампање за изборе који треба да се одрже 9. септембра. Према резултатима истраживања јавног мњења, Столтенберг и коалиција левице нису фаворити на тим изборима.

"Мислим да земљи и путницима норвешких таксија могу боље да служим као премијер, него као возач таксија", рекао је шеф владе у изјави за норвешки таблоид Верденс Ганг.

Како је пренео тај лист, путницима који су учествовали у снимању овог видеа, није наплаћена вожња.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво