Луталице масакрирале фазане

Пси луталице побиле више од 400 фазана у узгајалишту у Крагујевцу. Директна штета процењена на око пола милиона динара, а индиректна на више од три милиона.

Чопор паса луталица, прошле ноћи, побио је више од четири стотине фазана у узгајалишту ловачког удружења "Шумадија" у Крагујевцу.

Директна штета процењена је на око пола милиона динара, а индиректна на више од три милиона.

Према речима управника ловишта Љубише Антића, шест паса луталица, четири сата иза поноћи, пробило је заштитну ограду и напало матично јато.

Пси су уништили више од трећине матичног јата, чиме су у питање доведени већ уговорени послови највећег узгајалишта фазана у Србији.  

Узгајалиште Шумадија, уједно је и наставно-научна база крагујевачког Универзитзета и убраја се у једно од најопремљенијих у Србији.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво