Пуцао на жену и децу

Саво Милошевић из Прокупља, у раним преподневним часовима, пуцао је из пиштоља на супругу и двоје деце,након чега је покушао самоубиство. Како сазнаје РТС, деца и Саво пребачени су у болницу у Нишу, док је жена задржана у болници у Прокупљу.

Несрећа, у којој су укупно повређене четири особе, догодила се на такозваном Трновачком путу, недалеко од града.

Према речима истражног судије Окрожног суда у Прокупљу, Љубомира Јовановића, Саво Милошевић пуцао је на супругу Драгану и децу Николу(20) и Јелену (19) док су се налазили у аутомобилу марке Голф.

Како сазнаје РТС, Саво и двоје деце са тешким повредама главе и грудног коша, пребачени су у нишку болницу, а супруга Драгана која је задобила повреде руке задржана је у болници у Прокупљу.

Директор клинике за општу хирургију КБЦ Ниш, проф. др Небојша Ђорђевић, потврдио је за РТС да су примљена лица подвргнута хируршким интервенцијама. 

"Све три особе имају прострелне ране грудног коша које су задобијене од ватреног оружја и све повреде су тешке и опасне по живот. Тек сутра ћемо моћи да дамо неку валидну информацију о стању повређених", рекао је Ђорђевић.  

Драгана Милошевић је збринута у болници у Прокупљу и она има повреде десне шаке. 

Очевидац Зоран Ковачевић каже да је био на техничком прегледу када је видео да девојчица рањена у груди трчи.

"Дошао сам до места на коме се пуцало и видео сам да Саво и његов син леже у локви крви. Супруга Драгана је тражила да јој спасем дете", каже очевидац Ковачевић. 

Саво Милошевић је и раније малтретирао укућане, јер како Јовановић наводи, он je пре 10-ак дана избацио супругу и двоје деце из куће, док је јутрос заправо покушао да изглади односе.

Упркос честом обраћању полицији против Саве Милошевића никада није подигнута кривична пријава.