Читај ми!

Ухапшен мушкарац осумњичен да је претио новинарки Јелени Обућини

Мушкарац из Великог Градишта ухапшен је због сумње да је претио новинарки ТВ Нова С Јелени Обућини и одређена му је мера задржавања до 48 сати, саопштио је МУП. Ухапшени мушкарац осумњичен је за кривично дело угрожавање сигурности за које је запрећена казна затвора до пет година.

Припадници Министарства унутрашњих послова Одељења за сузбијање високотехнолошког криминала, у сарадњи са Посебним одељењем за високотехнолошки криминал Вишег јавног тужилаштва, ухапсили су Н. П. (1975) из околине Великог Градишта, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање сигурности, наводи се у саопштењу МУП-а.

Н. П. се терети да је путем друштвене мреже упутио претећу поруку новинарки Јелени Обућини.

Одређено му је задржавање до 48 часова и он ће уз кривичну пријаву бити приведен на саслушање у Посебно тужилаштво за високо-технолошки криминал.

Удружење новинара Србије се такође огласило саопштењем у којем наводи да су представници Сталне радне групе за безбедност новинара од Посебног тужилаштва за високо-технолошки криминал добили обавештење о хапшењу и задржавању мушкарца осумњиченог да је претио Јелени Обућини.

Тужилаштво је саопштило да ће после саслушања бити "донета одлука о предузимању даљих доказних радњи о којима ће јавност бити благовремено обавештена".

Ухапшени мушкарац осумњичен је за кривично дело угрожавање сигурности за које је запрећена казна затвора до пет година.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво