Читај ми!

На Градини заплењени лаптопови и парфеми вредни 55.000 евра

Цариници су на прелазу Градина спречили покушај кријумчарења нових лаптоп рачунара и француских парфема у вредности око 55.000 евра.

Прекршај је откривен када се на излазној страни за редовну контролу пријавио аутобус страних регистарских ознака, којим су само три путника и тројица возача путовала из Немачке ка Турској, саопштила је Управа царина.

Иако су путници и возачи претходно тврдили да немају ништа за пријављивање, аутобус је ипак издвојен за детаљан преглед.

У унутрашњости аутобуса је, како се наводи, пронађено шест торби у којима је била непријављена роба.

Код задњих седишта у аутобусу су пронађене три торбе са укупно 25 различитих лаптопова робне марке ''HP'', укупне вредности око 39.000 евра.

Потом су и испод седишта откривене још три торбе у којима су била 52 оригинална француска парфема робне марке ''Maison Francis Kurkdjian'', чија је вредност према ценама које су биле на сваком појединачном паковању, процењена на око 16.000 евра.

Као власник кријумчарене робе пријавио се један од возача, против кога је покренут прекршајни поступак пред надлежним судом, док су откривени лаптопови и парфеми привремено задржани.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво