Читај ми!

Жена настрадала на пружном прелазу код Ваљева, у прекиду барска пруга

Старија женска особа настрадала је на пружном прелазу на заобилазном путу код Ваљева. На њу је око 7 часова налетео брзи воз на линији Ужице-Београд. Покушавала је да пређе пругу иако су рампе биле спуштене. Железнички саобраћај на овом делу барске пруге тренутно је у прекиду.

На путном прелазу између станица Ваљево и Дивци, на барској прузи, погинула је женска особа. На њу је налетео путнички воз, док је покушавала да пређе пругу у тренутку када су браници били спуштени.

Овај путни прелаз обезбеђен је аутоматским полубраницима са светлосним саобраћајним знацима и вертикалном друмском сигнализацијом. Сви уређаји на путном прелазу су у тренутку несреће били исправни и редовно радили, што је потврђено и на видео снимку са надзорних камера на том месту, саопштавају из "Инфраструктура железнице Србије".       

На лице места дошли су припадници МУП-а и Хитна помоћ, а увиђај је у току.

"И овај пут поново апелујемо и упозоравамо да се на путним прелазима поштују прописи и саобраћајна сигнализација, да се пруга не прелази када је рампа спуштена и на местима где то није дозвољено, као и да се поштују сви знакови упозорења", наводи се у саопштењу.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво