Читај ми!

Возио "смарт" у контрасмеру, полиција га зауставила после потере

Припадници саобраћајне полиције у Београду искључили су из саобраћаја возача "смарта" због вожње у контрасмеру под дејством алкохола и психоактивних супстанци и возача "опел астре" који је возио под дејством алкохола брзином знатно већом од дозвољене.

Полиција је ноћас, око 1.45, зауставила двадесетчетворогодишњег возача аутомобила "смарт", који је, Улицом Јове Илића на Вождовцу, возио у контрасмеру, приморавајући остале учеснике у саобраћају да нагло мењају правац, саопштено је из МУП-а.

Он се оглушио о светлосне и звучне знаке саобраћајне патроле да се заустави, а полицијски службеници су га брзом и ефикасном реакцијом сустигли и безбедно зауставили.

Алко-тестом је установљено присуство 1,36 промила алкохола у његовом организму, а дрога тестом да је позитиван на кокаин и канабис.

Рано јутрос, око 3.35, на ауто-путу на територији Новог Београда, пресретачем је заустављен двадесетчетворогодишњак који је управљао аутомобилом "опел астра" брзином од 168,1 километар на час, на делу пута где је ограничење 80 километара на час.

Алко-тестом је измерен 1,51 промил алкохола у његовом организму.

Возачи ће након задржавања у службеним просторијама бити спроведени судији за прекршаје.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво