Читај ми!

Заплењено 300 килограма марихуане код Великог Трновца, петоро ухапшених

Полиција је на путу између Великог Трновца и села Турије запленила 300 килограма марихуане и ухапсила петоро осумњичених за трговину дрогом.

Припадници Службе за борбу против дрога, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, пресекли су још један ланац кријумчарења марихуане из Албаније према Србији и на територији Великог Трновца запленили 300 килограма дроге, саопштио је МУП.

Ухапсили су пет особа због сумње на неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога. Ухапшени су Е. Н. (1972), М. А. (1987), Ф. Л. (1993), Б. С. (1982) и А. Т. (1953).

Осумњичени су ухапшени приликом покушаја примопредаје марихуане, коју су транспортовали комбијем на путу између Великог Трновца и села Турије, а приликом претреса просторија и возила које су користили пронађено је 87 пакета марихуане, припремљене за даљу продају.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће у законском року бити приведени надлежном тужилаштву.

Министар полиције Александар Вулин честитао је припадницима Службе за борбу против дрога на још једној успешној акцији заплене дроге и нагласио да је српска полиција и овом акцијом показала да се закон спроводи и примењује у сваком месту и сваком делу Србије.

"Припадници Службе за борбу против дрога су запленом 300 килограма марихуане у Великом Трновцу и хапшењем нарко-дилера пресекли још један ланац трговине наркотицима. Овом успешном акцијом заплене дроге у Великом Трновцу, српска полиција је, још једном, показала да не постоји ниједно место, град или село у Србији у коме се закон не примењује и не спроводи. Српска полиција је показала да закон важи у сваком делу наше земље и да нико неће моћи да наше законе заобиђе и избегне", истакао је Вулин.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво