Читај ми!

Осамнаестогодишњак са пробном дозволом возио 245 километара на час

Саобраћајна полиција искључила је четири возача због различитих саобраћајних прекршаја, међу њима и младића који је на ауто-путу возио чак 245 километара на сат, саопштио је МУП.

Наиме, полиција је на ауто-путу Милош Велики, код Љига, у уторак искључила из саобраћаја 18-огодишњег возача аутомобила марке "ауди" који је возио брзином 245,9 километара на час, док је ограничење 130.

Он је имао пробну возачку дозволу и управљао је аутомобилом чија снага мотора прелази дозвољену.

Такође, у Београду, око 23.40 на раскрсници Видске и Устаничке улице, полиција је зауставила 29-огодишњег возача који је управљао аутомобилом "фијат мултипла", а утврђено је да је био под дејством канабиса.

Полицијски службеници су око један сат после поноћи у Сурчинској улици зауставили 24-огодишњег возача аутомобила марке "ауди", којем је измерено 2,18 промила алкохола у организму.

Нешто раније, на раскрсници Улице маршала Толбухина и Булевара Николе Тесле полиција је зауставила жену (33) која се претходно није зауставила на знак полицијских службеника, а онда је одбила да се подвргне тесту на дрогу и алкотестирању.

Сви возачи су задржани у службеним просторијама полиције и против њих ће бити поднете одговарајуће прекршајне пријаве, додаје се у саопштењу.  

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво