Читај ми!

Ухапшен осумњичени за гажење мушкарца у Улици кнеза Милоша

По налогу Првог основног тужилаштва ухапшен је У. В. због сумње да је у ноћи између петка и суботе својим возилом прегазио мушкарца од 60 година у Улици кнеза Милоша, чије је тело после вукао такси до угла Косовске и Таковске улице.

Због овог случаја за викенд је био приведен возач таксија, чије возило је вукло тело, који је тврдио да није осетио никакав отпор.

У центру Београда у Таковској улици у суботу ујутру полиција је пронашла тело мушкарца на коловозу.

Двадесетосмогодишњи У. В. ће сутра бити саслушан у тужилаштву због сумње да је извршио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и кривично дело непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди, саопштило је тужилаштво.

Возач такси возила у Улици кнеза Милоша код кућног броја 74 прешао је возилом преко тела мушкарца, чији идентитет још није утврђен, које се налазило на коловозу, а затим га вукао под возилом све до Таковске, где је преко пута кућног броја 3 ударени мушкарац остало да лежи у десној коловозној траци, док је возач наставио даље и напустио лице места.

Прелиминарни резултати обдукције су показали да на телу оштећеног, сада покојног, има делова ситног стакла.

Како на такси возилу таксисте М. Т. није било никаквих оштећења, ни на фаровима ни на шофершајбни, инспектори УКП Трећег одељења ПУ за Град Београд су, по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, прибавили нове видео-записе са саобраћајних камера и поново прегледали све снимке и утврдили да је у Улици кнеза Милоша у близини кућног броја 70 дошло до контакта возила марке "поло" и оштећеног док је прелазио коловоз.

Фолксвагенов поло, који се кретао из Улице краља Милана ка Мостарској петљи ударио је пешака предњом левом страном да би потом возач напустио лице места на тај начин што је ушао у једносмерну Вишеградску, у контра смеру, затим у Сарајевску, те се удаљио ка Панчеву.

У доказном поступку тужилаштво ће, поред обдукционог налаза за преминулог, наредити и судско-медицинско вештачење ради утврђивања од којих је повреда код оштећеног наступила смрт, након чега ће наредити и техничко вештачење како би се утврдиле све околности под којима се одиграла саобраћајна несрећа и прикупити сва обавештења и друге доказе, те ће донети коначну одлуку.

У тренутку када су га очевици пронашли, мушкарац је још давао знаке живота. Сумња се да је реч о бескућнику, јер код себе није имао никаква документа и био је неухрањен.  

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво