Читај ми!

Десеторо повређених у судару на ауто-путу код Бачке Тополе

На ауто-путу Суботица – Нови Сад, код Бачке Тополе, око 13 часова догодила се саобраћајна незгода. У судару два аутомобила повређено је десеторо путника, потврђено је РТС-у из Полицијске управе у Суботици.

Према незваничним информацијама, у судару су учествовала возила иностраних регистарских таблица.

Хитна помоћ је повређене превезла до болница у Суботици и Врбасу.

Саобраћај на ауто-путу Суботица – Нови Сад је током увиђаја био успорен, претицајном траком у правцу Новог Сада, а око 16 часова је нормализован.

Из Основног јавног тужилаштва у Суботици РТС-у је саопштено да је до несреће дошло када је "БМВ" са регистарским ознакама Велике Британије, због неприлагођене брзине, изгубио контролу над возилом и налетео на белгијску "опел зафиру" која је стајала у зауставној траци ауто-пута због квара.

Тешке телесне повреде том приликом задобила су два путника "опела" и дечак из БМВ-а, док је још седам особа из два аутомобила задобило лаке телесне повреде.

Сви су колима Хитне помоћи превезени у болнице у Суботици и Врбасу.

Међу тешко повређенима је петогодишње дете из британског возила које је, после збрињавања у Врбасу, превезено у Клинички центар у Новом Саду.

Против возача БМВ-а П. К. (38) из Велике Британије биће поднета кривична пријава због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја и биће саслушан у својству осумњиченог по налогу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва у Суботици.

Оба возача су била негативна на алко-тесту, а путници оба возила користила су сигурносне појасеве, а деца сигурносна седишта.

У британском возилу је била породица пореклом из Грчке, док је породица у белгијском аутомобилу ишла за Северну Македонију код родбине.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво