Читај ми!

Вулин: У последњих осам месеци заплењено више од 1,4 тоне дроге

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да је полиција у последњих осам месеци запленила више од 1,4 тоне наркотика и да су разбијене четири организоване криминалне групе које су се бавиле трговином наркотика, саопштио је МУП.

Александар Вулин је на колегијуму са руководиоцима Управе криминалистичке полиције, представницима група за борбу против дрога свих полицијских управа у Србији, истакао да у наредном периоду борба против дроге мора бити још одлучнија и снажнија.

Поручио је, наводи се у саопштењу, да криминалистичка полиција у свом раду има пуну подршку председника Србије Александра Вучића и државног руководства.

"Србија неће бити сигурно место за нарко-дилере и од вас очекујем још већу посвећеност и снажнији рад, одлучну борбу против организованих криминалних група које се баве трговином наркотицима", истакао је.

Александар Вулин је нагласио да посебан акценат мора бити на откривању лабораторија како би се спречила сама производња наркотика, каже се у саопштењу МУП-а.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво