Читај ми!

Затворено 17 нелегалних кладионица и коцкарница у Новом Пазару

Због неовлашћеног приређивања игара на срећу у Новом Пазару, затворено је 17 објеката, једна особа ухапшена, а за две издата потерница.

У заједничкој акцији Министарства финансија – Управе за игре на срећу, Безбедносно-информативне агенције, Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару и Министарства унутрашњих послова, откривен је већи број нелегалних кладионица и коцкарница у Новом Пазару у којима су организоване игре на срећу клађење и игре на срећу на аутоматима без одобрења Управе за игре на срећу.

Због неовлашћеног приређивања игара на срећу, затворено је 17 објеката. Том приликом заплењено је 85 аутомата и рулета, 210 телевизора, 22 рачунара, 10 монитора, 18 штампача, као и преко 650.000 динара и 3.700 евра, саопштило је Министарство финансија.

Због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено организовање игара на срећу, ухапшен је И. С. и одређена му је мера задржавања до 48 часова, док је против М. С. и Н. Б. издата потерница.

Нелегалним приређивањем игара на срећу ове особе су само за последњих годину дана стекле противправну имовинску корист од преко 120 милиона динара (милион евра) и оштетли буџет Републике Србије у износу од преко 24 милиона динара (200.000 евра).

Припадници Полицијске управе Нови Пазар ће против оних који су организовали игре на срећу, без одобрења Управе за игре на срећу, поднети кривичне пријаве надлежном јавном тужилаштву.

Спровођење појачаних активности на сузбијању нелегалног приређивања игара на срећу ће се наставити и у наредном периоду, истиче се у саопштењу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво