Читај ми!

Палма: Сви наводи лажни, нанета ми је душевна бол

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма дао је исказ у јагодинској полицији поводом, како је оценио, "лажних навода заштићеног сведока Бранислава Радосављевића, Маринике Тепић и Санде Рашковић Ивић".

Драган Марковић рекао је после давања исказа да су "сви наводи у измишљеној афери лажни". "Да су све лажи потврдио сам писмено, аргументима. Лагали су и Мариника Тепић и Бранислав Радосављевић и Мића Јовановић и Санда Рашковић Ивић, додао је Марковић, наводи се у саопштењу Скупштине општине Јагодина.

"Мени је нанета душевна бол, увреда части и узнемиравање јавности у Србији чиме је угрожена моја безбедност. Ја молим надлежне органе да што пре утврде ко је лагао и правио овакву назапамћену аферу у историји политике", навео је Марковић.

"Понављам као и на почетку 'лагања' Маринике Тепић: У затвор мора да иде или Драган Марковић Палма, ако се докаже то за шта ме оптужује или Мариника Тепић".

"А у затвор ће онај ко је све ово осмислио и слагао", додао је Марковић, закључује у саопштењу Скупштине општине Јагодина.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво