Читај ми!

Лечић: Био сам на полиграфу на сопствени захтев

Глумац Бранислав Лечић дао је изјаву у полицији у својству грађанина, чему је присуствовао и заменик јавног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду, и у потпуности негирао наводе Данијеле Штајнфелд, рекла је Танјугу портпаролка тужилаштва Ивана Ракочевић. Лечић је, након разговора у полицији, изјавио да је полиграфско испитивање обављено на његов изричит захтев.

Ивана Ракочевић је истакла да Више јавно тужилаштво у Београду наставља са прикупљањем доказа, како би се донела одлука о даљем току поступка.

Саслушање глумца Бранислава Лечића завршено је нешто после 21 час након што је више од седам сати одговорао на питања полиције у Полицијској станици 29. новембар у вези са пријавом колегинице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао 2012. године.

Након информативог разговора, Леччић је за Танјуг изјавио да је задовољан професионалним приступом који су показали службеници полицијске управе и поступајући заменик јавног тужиоца.

"Моја изјава је дата тамо где треба. Полиграфско испитивање је обављено на мој изричит захтев и све информације за које је јавност заинтересована у вези овог случаја, налазе се на тим адресама – полиција и тужилаштво", рекао је Лечић.

Позвао је све медије да га више не контактирају на ову тему, јер неће давати изјаве.

Сматра да о овој теми даље треба да одговоре дају полиција и тужилаштво.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво