Читај ми!

У Београду заплењено скоро пола килограма хероина, ухапшен осумњичени

Полиција у Београду ухапсила је осумњиченог код којег је пронашла око 400 грама хероина. У другој акцији, полиција је запленила мању количину дроге, а против две особе ће поднети кривичне пријаве.

Ухапшен је Б. К. (1988), због сумње на неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога, док ће против 20-годишњег младића и 42-годишњег мушкарца бити поднете кривичне пријаве због сумње да су учинили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Полиција је код осумњиченог Б. К, који се налазио у возилу у Улици Омладинских бригада, пронашла око 400 грама хероина, саопштио је МУП.

У другој акцији, полицијски службеници су у парку у Улици Боривоја Стевановића код осумњиченог 20-годишњег младића пронашли кесу са мањом количином марихуане, спаковане у 20 пакетића.

Такође, полиција је у Устаничкој улици код 42-годишњег мушкарца пронашла мању количину хероина, спакованог у четири пакетића.

Осумњиченом Б. К. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду, док ће против осталих осумњичених бити поднете кривичне пријаве надлежном тужилаштву.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво