Читај ми!

Једном од вођа "Алкатраза" одређен притвор

Први основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана једном од вођа Партизанове навијачке групе "Алкатраз" Д. Ш. (38) осумњиченом за недозвољено држање оружја.

Притвор му је одређен на предлог тужилаштва због оапсности да ће у кратком року поновити кривично дело, прецизирала је за Танјуг портпарол суда Бојана Станковић.

Д. Ш. је претходно избегао саслушање у Првом основном јавном тужилаштву наводећи да се не осећа добро и да није у стању да изнесе своју одбрану, па је његово саслушање одложено.

Он је више пута осуђиван, а већ два пута због истог кривичног дела за које је и сада осумњичен, речено је Танјугу у том тужилаштву.

То је недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Д. Ш. ће бити саслушан у даљем току поступка.

Јуче је ухапшен пошто је полиција у стану који користи у београдској општини Палилула пронашла пиштољ и 13 комада муниције.

Он је и у јулу 2017. године осуђен на годину и по дана затвора због недозвољеног држања и ношења пиштоља, на основу споразума о признању кривице који је заључио са Вишим јавним тужилаштвом у Београду.

Тада му је 19. јуна 2017. године у Венизелосовој улици у рутинској контроли Интервнентне јединице МУП-а пронађен пиштољ "глок" и 12 метака.

Привођен је и раније због учешћа у навијачким нередима.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво