Опљачкана српска кућа у Грачаници

У Грачаници су синоћ око 22 часа непознати починиоци упали кроз прозор у кућу Љубише Андрејевића, извршили преметачину и украли драгоцене ствари, наводи Косово онлајн.

Најновији у низу напада на имовину Срба на Косову догодио се док су Андрејевићи били у гостима код пријатеља, преноси Косово онлајн.

Провалу и разбацане ствари по кући Љубиша је приметио када се са супругом вратио кући нешто пре поноћи.

Андрејевић је обијање куће пријавио косовској полицији, која је дошла на увиђај, али без форензичара.

"Дошла је патрола полиције и казали ми да немају форензичара јер је на боловању. Нисам им дозволио да улазе у кућу без форензичара, а они су ми рекли да ће сутра доћи  да обаве увиђај и да идем код неког да преспавам, што ме је страшно наљутило", рекао нам је Андрејевић и додао да због тога не зна шта су им све лопови однели јер док форензичари не обаве увиђај он не може да уђе у своју кућу.

Породица Андрејевић, као и још доста других, у више наврата су били мета вандала и провалника који никада нису пронађени.

"Ово је порука за све, српску и косовску полицију, српску и косовску власт, ако се не пронађу почионици ми Андрејевићи стављамо таблу 'кућа на продају'. Радимо 50 хектара земље и стекли смо све знојем. То је моја порука, ово је превршило сваку меру", поручио је Љубишин брат Славиша Андрејевић.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво