ПСГ: Нападнут члан наше омладине док је скупљао потписе

Члан Омладине Покрета слободних грађана Александар Пашалић нападнут је на Зеленом венцу у Београду, саопштио је ПСГ и додао да је полиција тренутно на лицу места.

Покрет слободних грађана је саопштио да је деветнаестогодишњи Александар Пашалић нападнут на Зеленом венцу током прикупљања потписа за излазак на изборе.

"Стајао сам на улици и разговарао са једном госпођом која је хтела да нам да потпис, и у том тренутку је пролетео човек, није нам се ни обратио, само ме је ударио баш јако песницом у стомак и прошао. Пошто се само створио испред мене, помислио сам да ће нож да извади, уместо тога ме је ударио и побегао", прича Пашалић.

Полиција је тренутно на лицу места ради узимања изјава, а очекује се и долазак хитне помоћи.

Правни тим Покрета слободних грађана тражи да се нападач идентификује путем снимака са камера са Зеленог венца.

"Шта је још потребно да би се опозиција пробудила?"

Председник ПСГ-а Сергеј Трифуновић, који је јуче нападнут у Кнез Михаиловој, није био на штанду у тренутку када се данашњи напад догодио, али је одмах потом отишао на Зелени венац.

"Не знам шта је још потребно да се деси да би се цела опозиција пробудила и заиста почела да реагује. Јуче, након напада на мене, добили смо кишу генеричких саопштења која су се углавном сводила на декларативне осуде, и мислим да је то јако лоша порука", истиче Трифуновић.

Лидер ПСГ-а подсећа да кад год је неко био нападнут, он то никада није релативизовао.

"Кад је нападнут Борко, Ђилас је звао на трибину на Стари град, ја сам позвао људе на улице јер то није за трибину. Кад је нападнут Ђилас, први сам звао да се дође испред његове куће. Где су они сада? Пишу нека саопштења", рекао је Трифуновић, пише у саопштењу.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво