Почело рочиште Малчанском берберину, родитељи се обратили медијима

Родитељи девојчице коју је Нинослав Јовановић отео присуствују припремном рочишту у суду у Нишу. Медијима су рекли шта очекују од пресуде.

Почело је припремно рочиште Нинославу Јовановићу у јавности познатом као Малчански берберин, после померања од сат времена, јер је оптужени затражио изузеће заменика тужиоца.

Рочишту, које је затворено за јавност присуствују и родитељи 12-годишње девојчице из Сувог Дола коју је Нинослав Јовановић отео крајем прошле године.

Родитељи очекују осуђујућу пресуду.

"Очекујем да правда буде задовољена, с обзиром на то да смо чекали оволико дуго времена, мислим да би требало то да се реши у што скоријем времену", каже отац Роберт Каримановић.

Мајка девојчице сматра да је максимална казна адекватна за Јовановића.

"Очекујемо максималну казну, за све родтеље да буду мирни и да не пролазе кроз исту ситуацију као што смо ми. Ова бол је до краја живота и желим максималну казну за таквог човека који не мисли на будућност детета", рекла је Александра Каримановић.

Због осетљивости случаја и заштите интереса малолетног лица није саопштена правна квалификација дела, али се зна да му прети казна од најмање 10 година до доживотног затвора.

Малолетну девојчицу Јовановић је отео 20. децембра прошле године на путу до школе, њу је полиција пронашла после десет дана. 

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво