Тврдио да је у кутији виски, цариници пронашли камагру

Цариници су на Хоргошу запленили 50 кутија са укупно 350 кесица камагре. Путник у аутомобилу у ком је пронађена камагра увијена у украсни папир тврдио је да је то виски.

Прекршај је откривен када је на ред за контролу, на излазу из земље, стигао аутобус швајцарских регистарских ознака, који саобраћа на линији Голубац–Базел.

На питање да ли имају нешто за царињење, возачи и путници су рекли да немају ништа сем личног пртљага.

Током детаљног прегледа аутобуса, у приколици за превоз пртљага пронађен је правоугаони пакет увијен у украсну фолију, за који се као власник јавио 31-годишњи путник из Гроцке, тврдећи да је реч о вискију који носи на поклон.

Цариник је ипак желео да види садржину "поклона", захтевајући да га путник отвори.

Све док то није и учинио, путник је инсистирао на томе да је у кутији виски и да нема смисла кварити упаковани поклон, цепајући украсни папир.

Испоставило се да је сумња цариника била оправдана, јер када је "поклон" коначно распакован, испоставило се да су у њему уместо флаше вискија кутије камагре.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво