Хрватски навијачи демолирали пумпу у Врчину

Навијачка група "Торцида" из Сплита направила је ноћас хаос на пумпи "Мол" на ауто-путу код Врчина, пошто су се ту затекли на путу ка Софији, где вечерас сплитски Хајдук игра меч против Славије. Компанија "Мол Србија" саопштила је да је сервисна станица у Врчину у потпуности враћена у функцију и да је доступна за све кориснике.

Око 200 навијача из Сплита демолирало је пумпу код Врчина јутрос у четири сата, јавио је репортер РТС-а. 

Навијачи фудбалског клуба "Хајдук" из Сплита узели су већу количину пића из продавнице на бензинској станици "Мол" у Врчину и отишли не плативши, речено је Танјугу у МУП-у.

Порушили су и неколико канти за смеће, а полиција интензивно ради на идентификацији учесника инцидента, кажу у МУП-у.

Навијачи су за собом оставили графите са усташким симболима.

Како наводе очевици, дивљање навијача наставило се и на ауто-путу где су заустављали саобраћај и фотографисали се са усташким симболима.

"Мол Србија": На објекту начињена мања материјална штета 

Поводом инцидента који се десио на бензинској станици компаније "Мол Србија" у Врчину, ова компанија је издала саопштење у коме наводи да је сервисна станица у потпуности враћена у функцију и да је доступна за све кориснике. 

"Овом приликом учињена је мања материјална штета на објекту, у виду поломљених стакала и исписаних графита на самој сервисној станици, као и крађа веће количине алкохолних пића и других производа", наводи се у саопштењу МОЛ-а. 

Запослени су, каже се у саопштењу, доживели непријатност јер се група навијача понашала насилнички, али нико од људи који су у тим тренуцима били на сервисној станици није повређен. 

"Треба напоменути и да су се запослени понашали професионално и у складу са интерним упуствима за овакве ситуације, што је допринело да не дође до већих инцидената на лицу места", додаје се у саопштењу.

Број коментара 67

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво