Хапшење српских држављана у Франкфурту због дроге

У близини Франкфурта откривена је лабораторија за узгој марихуане, заплењено је седам килограма сканка и 1.500 стабљика марихуане. У акцији ухапшено пет особа из Србије.

Акција је спроведена након вишемесечног опсежног рада припадника Министарства унутрашњих послова Србије, Тужилаштва за организовани криминал, немачке полиције и царине, пише у саопштењу МУП-а.

Ухапшени су Р. П. (1984), из Куле, Ј. В. (1970) из Новог Сада, И. И. (1987) из Београда, Ј. В. (1982.) и Г. И. (1986) обојица из Црвенке, због сумње да су као организована криминална група трговали наркотицима.

Постоје основи сумње да су осумњичени у дужем временском периоду узгајали марихуану и продавали на територијима европских земаља, наводи МУП.

У хали од 300 квадратних метара у месту Келкхајм, покрајина Хесен, која је подељена на два нивоа, била је инсталирана професионална опрема за узгајање марихуане.

Приликом претреса просторија, полиција је пронашла и одузела укупно 1.500 стабљика марихуане спремне за брање и седам килограма сканка, као и 1.700 евра у готовини.

Осумњиченима је одређен притвор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво