Одређен притвор десеторици осумњичених за продају дроге

Истражни судија Окружног суда у Београду покренуо је истрагу и одредио једномесечни притвор десеточалној групи ухапшеној у Земуну, осумњиченој за неовлашећену трговину наркотицима, изјавила је портапрол суда Ивана Рамић.

Ивана Рамић је прецизирала да се осумњиченима на терет ставља кривично дело неовлашћене производње, држања и стављања у промет опојних дрога, а некима од окривљених и фалсификовање исправа.

Рамићева је додала да је осумњиченима притвор одређен због постојања опасности да би боравком на слободи могли утицати на несаслушане сведоке, док је некима притвор одређен и због висине казне која је законом запрећена за поменуто дело.

Истрага је покренута против Немање Бојовића, Стевана Мандића, Николе Матића, Вукашина Вукосављевића, Димитрија Филиповића, Николе Јовића, Стефана Пејовића, Јосипа Седлака, Петра Гудијана и Дарка Илића.

Осумњичени су ухапшени 3. октобра због продаје дроге на територији општине Земун.

МУП је саопштио тада да су осумњичени ухапшени и због кривичног дела "тешко убиство у покушају" и учествовање у обрачунима са члановима конкурентске групе.

Код њих је, приликом хапшења, пронађено два килограма опојне дроге "спид", револвер, гасни пиштољ и фалсификована документа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво