Ново убиство на северу Косова

Једна особа погинула је у новом обрачуну на северу Косова, потврдила је Косовска полицијска сложба, КПС.

На путу Звечан - јужна Косовска Митровица, у месту Рударе убијен је Тодор Деверџић, рекао је регионални портпарол Косовске полицијске службе Бесим Хоти.

Непосредно након пуцњаве, косовска полиција ухапсила је две особе српске националности због сумње да су починили убиство.

Убиство Тодора Деверџића друго је убиство на северу Косова у поцледњих неколико дана. Претходно, у пуцњави у Зубином Потоку, убијен је Радослав Минић, а тешко повређен Предраг Ђукић.

Убиство се догодило у петак увече око 23 сата, на путу Звечан- јужна Митровица у месту Рударе, испред куће жртве, рекао је Хоти..

Саобраћај на магистралном путу Косовска Митровица-Рашка у Рудару ноћи између петка и суботе је због овог убиства био у прекиду више сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво