Хапшење уличних дилера у Нишу

Полиција у Нишу провером угоститељских објеката пронашла 26 пакетића дроге и ухапсила пет дилера. Такође је пронађено и одузето 12 палица, 11 ножева, три сузавца у спреју и поднето је 66 прекршајних пријава против особа које су их поседовале, саопштила је полиција.

Нишка полиција је у појачаној контроли угоститељских објеката у претходних 15 дана ухапсила пет уличних дилера и пронашла 26 пакетића дроге, саопштено је из Полицијске управе у Нишу, преноси Танјуг.

Полиција је такође пронашла и одузела 12 палица, 11 ножева, три сузавца у спреју и поднела је укупно 66 прекршајних пријава против 66 особа због поседовања наведених предмета, као и због нарушавања јавног реда и мира и непоседовања личних докумената, наводе из полиције.

Током протеклих 15 дана појачане контроле легитимисано је виише од 1.500 лица, напомињу из полиције.

Ноћас је извршена појачана контрола у 12 угоститељских објеката и 15 путничких аутомобила, пронађена су два ножа и један метални бокс, а поднето је седам прекршајних пријава, наводе из полиције.

Из полиције најављују да ће наставити са појачаном контролом и обиласцима угоститељских објеката као и свих места где се окупља већи број људи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво