Читај ми!

Пирот, изгорело 48 оваца и 40 јагањаца

Изгорело 48 оваца и 40 јагањаца у штали породице Мијов у месту званом Бабина бара. Место се налази на путу ка селу Присјан код Пирота. Пожар на штали намерно изазван, саопштила полиција.

У пожару у штали породице Мијов у месту Бабина бара, на путу ка селу Присјан код Пирота, изгорело је око 48 оваца и 40 јагањаца. Како је изјавио Танјугу власник стада Зоран Мијов, причињена је огромна штета.

"Не радимо нигде ни ја ни супруга и то нам је био једини извор прихода. Стока није била ни осигурана, али ме највише жао што је жива изгорела а ја нисам био ту да их спасим јер сам за пожар сазнао тек јуче ујутро, а ватра је букнула и 1 и 30 иза поноћи", рекао је Мијов.

Пиротски ватрогасци су благовремено реаговали, али због чињенице да се у објекту налазиле и велике количине сена, цео објекат је за веома кратко време изгорео заједно са овцама и јагањцима којима није било спаса.

Полицијска управа у Пироту саопштила је да је пожар, у коме је страдало цело стадо оваца и јагањаца власника Зорана Мијова из Пирота, највероватније изазван намерно.

У пожару у коме је по полицијском саопштењу страдало 48 оваца и 40 јагањаца и ускладиштена сточна храна причињена је штета од око 700.000 динара,а полиција интензивно ради на расветљавању овог случаја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво