Читај ми!

Припадници снага безбедности добили кључеве станова у Новом Саду

Припадницима снага безбедности уручени су кључеви станова у Новом Саду. Милош Вучевић најавио наставак градње.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је припадницима снага безбедности на усељењу у нове станове и најавио да ће због великог интересовања бити настављена изградња станова у Новом Саду.

"Овде је изграђено 1.972 стана за припаднике Војске Србије, полиције Србије, Безбедносно-информативне агенције, правосудне страже, за људе чији су најближи сродници дали живот за отаџбину и људе који су војни инвалиди и који су плативши најскупљу цену свакако задужили отаџбину да им се бар на један начин одужи", рекао је Вучевић.

Верује да ће се наставити са грађењем станова за припаднике служби безбедности у Новом Саду, јер је огромно интересовање.

"Верујем да се тиме мења не само стање у друштву, него и порука и однос према људима који чувају све нас, све грађане Србије, чувају наше границе, чувају наше небо, старају се о безбедности, а овим, ако могу да кажем, не само да ћемо се одужити, него ћемо их донекле и обавезати да то раде још боље или још савесније", истакао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Министар полиције Александар Вулин је припадницима служби безбедности рекао да земљу чине безбедном, вредном живљења, вредном одбране.

Поручио је да држава Србија може да рачуна на сваког припадника службе безбедности у најтежим временима, а да ће њихове породице бити збринуте.

"Увек ћете моћи да се посветите ономе што искрено волите - чувању ваше земље и чувању вашег народа", навео је министар полиције.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво