Читај ми!

Шапић: Град ће преузети Београдску аутобуску станицу и завршити је за пар месеци

Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да је Београдска аутобуска станица прихватила споразумни раскид уговора. Ми ћемо да је преузмемо и завршимо за пар месеци јер мислимо да је то интерес свих Београђана, поручио је Шапић.

Александар Шапић је у емисији Фокус на ТВ Б92 прецизирао да прихватање споразумног раскида уговора значи да ће им Град исплатити сав новац који су уложили у протекле четири и по године иако и њиховом кривицом она није завршена пошто је Град Београд дао земљу и урадио приступне саобраћајнице.

"То ћемо урадити јер је реч о 700 запослених о којима њихово руководство треба да води рачуна. Ја тим запосленима, који су мене напали када сам рекао да ће се тај уговор раскинути, кажем да размисле ко су њихови руководиоци, како воде фирму и зашто су дошли у ситуацију да после четири и по године нису у стању да спроведу нешто за шта им је дат новац", рекао је Шапић.

Истакао је да град сада даје додатне паре јер мисли да је интерес Београђана да добију аутобуску станицу што пре, али исто тако јер жели да покаже бригу о 700 запослених који тамо раде.

"Само што после овога сва одговорност за даљи рад предузећа иде на већинске власнике и руководство, а не на неког другог и верујем да то и радници који тамо раде сада разумеју. Ми ћемо да завршимо Београдску аутобуску станицу за пар месеци и наћи ћемо оператера који ће њом да руководи", рекао је градоначелник.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво