Читај ми!

Почиње упис ученика у средње школе

Упис у средње школе за ученике који су распоређени у првом уписном кругу почиње данас. У складу са прве три жеље распоређено је 86 одсто ученика. Онима који нису реално проценили своје знање преостаје други уписни круг. Неуписаних неће бити јер има више слободних места од кандидата.

Непосредно у школама ученици ће моћи да се упишу данас и сутра, док ће преко портала Моја средња школа упис бити омогућен електронски од данас до 20. јула.

Попуњавање и предаја листе жеља за други уписни круг електронским путем или непосредно у школи је данас, док ће сутра бити објављен коначни распоред ученика по школама у другом уписном кругу.

Након првог уписног круга по прве три жеље распоређено је 86 одсто ученика, док је по првој жељи распоређено око 65 одсто ученика.

За други уписни круг остало је 635 ученика који нису распоређени у првом уписном кругу.

Број слободних места за други уписни круг је око 16.000, а ученици на порталу Моја средња школа могу да провере у којим школама су преостала слободна места.

Коначни резултати расподеле по школама и образовним профилима у средњим школама објављени су на порталу Моја средња школа, као и у основним школама.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво