Читај ми!

Обновљен рад још шест служби катастра у Србији

Републички геодетски завод (РГЗ) саопштио је да је још шест служби катастра пуштено у рад и то у Суботици, Смедеревској Паланци, Баточини, Ћуприји, Дољевцу и Лесковцу.

"Поново су, након рачунарске саботаже, отвориле шалтере катастра грађанима за предају захтева. Пуштањем у рад ових служби још 250.000 грађана Србије добило је могућност да предају захтеве у складу са законом", наводи се у саопштењу.

РЗГ подсећа да је јуче са радом почело свих 17 београдских служби, као и катастри у Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и Пожаревцу и додаје да се планира да наредних дана буду пуштене у рад и остале службе за катастар.

Подсећа се да путем сервиса еЗаказивање грађани могу да закажу термин за предају захтева и за одрицање од права на жалбу, у оним службама које су досад пуштене у рад.

РГЗ напомиње да заказивање термина за састанак са службеником катастра неће бити омогућено све док се не отклоне безбедносни ризици и претње по правну сигурност.

У саопштењу се истиче да, уколико нису задовољни радом служби за катастар, грађани могу да се обрате надлежнима путем сервиса еПримедбе.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво