Читај ми!

Мали Вукан примио у Будимпешти "золгенсму", најскупљи лек на свету

Мали Вукан из Врања примио је у Будимпешти “золгенсму“, најскупљи лек на свету, како би победио спиналну мишићну атрофију, објавили су његови родитељи.

Ту лепу вест на Твитеру су објавили Вуканови родитељи.

"Вукан је у уторак 31.05.2022. примио Золгенсму! Хвала драгом Богу те је све прошло без икаквих компликација. На почетку наше заједничке борбе рекли смо да сви заједно уз Божју помоћ идемо по лек и успели смо, драги људи! Успели смо да прикупимо јако брзо огромну количину новца и Вукана доведемо до лека који му је спасио живот! Будите поносни на себе и сав допринос који сте пружили. Ми смо вам толико захвални да не постоје речи којима бисмо ову захвалност и срећу могли да искажемо", наводе у објави на Твитеру.

Захвалили су се свима који су несебично помагали у тој трци са временом, јер су успели да ухвате тај тренутак живота вредан.

"Хвала сваком од вас, за сваку поруку, уплату, организацију. Хвала вам за дивне базаре, концерте, књижевне вечери, представе, лицитације, аукције, Вуканову пицу, Вуканов коктел, Вуканову кафу, Вуканов кошаркашки терен, Вуканов мото скуп и ауто скупове...", каже се у поруци.

Вуканови родитељу су се захвалили и свим удружењима, општинама, заједницама, установама, јавним и приватним предузећима, војсци, полицији, спортистима, јавним личностима и посебно "дивном граду Врању, чије су се добре душе ујединиле као никада до сада".

"Подједнако се захваљујемо и свим осталим градовима, дијаспори и добрим људима из целог света. Хвала Србијо, хвала Републико Српска! Хвала свима! Хвала вам што сте себе дали и заувек постали наша најбоља и најјача армија! Хвала вам за сваку лепу реч, утеху и превелику подршку! Доказали смо још једном да смо као народ у слози најбољи, да је медју људима опет пронадјен човек! Борили смо се свим срцем и водили само с намером да из ове борбе изађемо као победници и ево нас, ми и јесмо победници сви заједно! Још једном се захваљујемо свима а такође и клиници Бетешда која нам је са својим стручним тимом пружила предиван третман од првог дана боравка овде", истичу Вуканови мама и тата.

Велику захвалност, наводе, дугују и дивним родитељима осталих малишана који се попут њих боре са том болешћу.

"То су наши другари, саборци и сапутници у овој причи и дивно је знати да смо заједно у овоме! Будите уз нас, јављамо се са сваким новим успехом који наш мали а тако велики борац направи, и надамо се да ћи их тек бити! Хвала што сте Вукану спасили живот", стоји у посту објављеном на Твитеру.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво