Читај ми!

Ер Србија од јуна уводи летове до Хановера, Нирнберга и Салцбурга

Ер Србија је саопштила да ће успоставити директне редовне летове из Београда ка две дестинације у Немачкој – Хановеру од 3. јуна и Нирнбергу од 6. јуна, као и летове ка Салцбургу у Аустрији од 7. јуна.

Уз најављено проширење мреже, како се наводи у саопштењу, српски национални авио-превозник ће саобраћати до осам дестинација у Немачкој – Берлина, Франкфурта, Штутгарта, Диселдорфа, Нирнберга и Хановера из Београда, као и Франкфурт Хана и Келна из Ниша, чиме Немачка постаје тржиште са највећим бројем дестинација "Ер Србије".

"Историјски гледано, немачко тржиште је увек било од великог значаја за нашу авио-компанију. Успостављањем линија ка Хановеру и Нирнбергу, Ер Србија ће додатно ојачати своју позицију у Немачкој, повећати присуство у тој земљи и допунити постојећу услугу. С друге стране, увођење летова за Салцбург потврђује нашу посвећеност јачању ваздушне везе између Србије и Аустрије, која представља значајно тржиште за нашу земљу због бројне српске дијаспоре, али и пружа одличне могућности за одмор и скијање," изјавио је Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења у Ер Србији.

До Хановера током лета три лета недељно 

Додаје се да ће српски национални авио-превозник између Београда и Хановера саобраћати три пута недељно током летње сезоне и два пута недељно по зимском реду летења.

Како се наводи, успостављањем ове руте, преко Београда ће бити обезбеђене добре конекције између Хановера и других градова у мрежи "Ер Србије", као што су Атина, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Ларнака, Подгорица, Сарајево, Скопље, Солун, Софија, Сплит, Тирана и Тиват. Ер Србија је раније до овог немачког града летела два пута недељно из Ниша.

Хановер, главни град Доње Саксоније, представља универзитетски, економски, културни и фестивалски центар истоименог региона. Познат као град сајмова и иновација, уз занимљиву историју и лепу архитектуру, оправдано носи статус важног центра бизниса, сајамских манифестација и високог образовања.

Иситиче се да ће се летови Ер Србије до Нирнберга обављати два пута недељно током целе године. Покретањем саобраћаја на овој рути, Ер Србија ће омогућити повољне конекције између Нирнберга и других градова у својој мрежи, као што су Аман, Атина, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Краснодар, Ларнака, Москва, Подгорица, Сарајево, Скопље, Солун, Софија, Сплит, Тирана и Тиват. Српска национална авио-компанија је раније за Нирнберг летела из Ниша, два пута недељно.
 
Други по величини град немачке савезне државе Баварске, Нирнберг је културни центар области Франконија. Смештен на обе стране реке Пегниц, представља туристички драгуљ који привлачи посетиоце из целог света бројним музејима, пијацама, импресивном архитектуром и врхунским гастрономским специјалитетима.

Од Београда до Салцбурга од 7. јуна

"Ер Србија" ће, како се наводи, до Салцбурга, своје друге дестинације у Аустрији, саобраћати три пута недељно током лета, односно два пута недељно током зиме. На овај начин, преко Београда ће бити обезбеђене добре конекције између популарног аустријског града и других дестинација у мрежи српског националног авио-превозника, као што су Атина, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Ларнака, Подгорица, Пула, Сарајево, Скопље, Софија, Сплит, Тирана и Тиват. Летови Ер Србије ка Салцбургу су се раније обављали два пута недељно из Ниша.

Смештен у средишњем делу државе, Салцбург представља четврти по величини град у Аустрији и управни, економски и културни центар истоимене покрајине. Старо језгро града једно је од најочуванијих у средњој Европи и налази се на листи културне баштине Унеска. Познат као "град класичне музике" и место рођења чувеног Моцарта, Салцбург је значајна туристичка дестинација због близине Алпа, бајковите барокне архитектуре и бројних атракција које нуди.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво