Читај ми!

Незгода која се препричава – аутомобилом ударио у бандеру, прескочио ограду, па улетео у двориште

За викенд је "опел" шабачке регистрације ударио у бандеру, прелетео преко високе ограде и преврнуо се у дворишту. Возач је изашао неповређен, струју су житељи овог дела Железника добили касно синоћ, а данас поподне су прорадили телефони.

Незгода се догодила јуче ујутро у пола шест. "Опел" је прешао на леву страну Авалске улице, смрскао бетонску бандеру, прелетео високу ограду и ударио у зид куће.

Комшија Крунислав Станковић каже да је право чудо како је возач успео да прескочи ограду а да је притом не оштети.

"Видео сам да каблови висе, милиција је обезбеђивала. До пола 11 увече су мењали бандеру", додаје Станковић и истиче да је возач возио бар 150 километара на сат.

Слободан Смиљанић, мајстор "Телекома Србија", каже да су раније већ видели да камион сруши бетонску бандеру, али да је аутомобил сруши, то нису.

"То су бетонске бандере, са арматуром, јаке. Баш су масивне", додаје он. 

Мајстори су данас спајали покидане телефонске жице, јер је бандера за струју и њих носила. Оваква хаварија може да поквари кућне апарате, срећом тога није било, а и мало фиксних бројева је остало без импулса.

Део бандере завршио је испод прозора на спрату, рекао је власник куће без жеље да јавно ишта коментарише.

Авалском се вози брзо, али статистика МУП-а не бележи више несрећа. Ако је био лед, нема брзине која гарантује безбедност. Што је брзина већа, већа је и шанса да дође до несреће. Ово је насељено место где ионако важи ограничење. Али, пре свега, пратите пут и услове на њему и не дирајте кочницу када аутомобил почне да "плеше".

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво