Читај ми!

Влаховић, Партизан и агенција демантују писање италијанског дневника "Република" о Данилу Вучићу

Душан Влаховић, агенција која га заступа и ФК Партизан демантовали су писање италијанског дневника "Република" да је Данило Вучић, син председника Србије, менаџер српског репрезентативца. Саветница за медије председника Сузана Васиљевић оценила је писање италијанског листа као "скандал међународних размера".

Портал Крик објавио је, позивајући се на писање италијанског листа Република, да је син председника Србије Данило Вучић један од менаџера српског репрезентативца Душана Влаховића.

Душан Влаховић, фудбалер Фjорентине, демантовао је ту информацију.

"Све саме лажи", објавио је Влаховић на Инстаграму.

Претходно је и ФК Партизан саопштио да никада није био "у контакту са Данилом Вучићем по питању било ког играча Партизана, па ни око Душана Влаховића". 

Саветница за медије председника Вучића, Сузана Васиљевић, упутила је деманти порталу Крик наводећи да је италијански дневник "изнео најстрашније измишљотине".

"Дечко се никада, понављам никада, није бавио тим послом. Што је најстрашније, они не наводе ниједан релевантан извор за своја сазнања, а ни потврду да је Данило био у контакту поводом ове теме", истакла је Васиљевићева.

Она је додала и да ће Данила саветовати да узме адвокате и да их тужи, јер је ово, како је рекла, "скандал међународних размера".

Васиљевићева је рекла и да нема потребе да се о овоме оглашавају председник и његов син.

"Ово је довољно. Република се није ни потрудила да пита Данила за коментар, према томе, нема потребе да он одговара на нешто у шта је против своје воље уплетен", навела је Васиљевићева у одговoру за Крик.

Из агенције која заступа Влаховића, за Крик су негирали наводе италијанске штампе који председниковог сина доводе у везу са фудбалером, а како тврде, из Kабинета председника не искључују тужбу против италијанског листа.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво