Читај ми!

Фондација Новак Ђоковић добила награду за етику на фестивалу у Милану

У Музеју Ади Дизајн у Милану одржан је Фестивал Етике 2021. Фестивал је организовало Удружење Плана, чији је циљ истицање рада компанија и фондација као и упознавање јавности са иницијативама и особама које раде на очувању планете и на међуљудским односима на друштвеном, урбаном, културном и етичком плану. Фондација Новака Ђоковића добила је награду за подршку едукације деце у Србији.

Додељене су и две важне награде за залагање у пољу етике: Etico Ethical Аward и Етика у друштву и на послу. Прву награду је добила Фондација Новака Ђоковића за подршку едукације деце у Србији.

Серђо Коста, који је основао Удружење Плана 1977. године, изјавио је да је Новак Ђоковић оправдано изостао, с обзиром на то да игра АТП у Торину, али да му је послао писмо у коме се захваљује у име читаве Фондације.

Kosta је велики фан Ђоковића не само као спортисте, него и као човека који поклања велику пажњу онима којима је помоћ потребна и који врло често не жели да рекламира ни да јавно прича о подршци и помоћи коју пружа онда када је најтеже.

Новак је за време првог таласа пандемије ковида 19 донирао Бергамској болници велику новчану помоћ, а о томе није никога ни обавестио.

Генерални конзул Републике Србије Радмила Селаковић примила је награду у име Фондације Новак Ђоковић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво