Читај ми!

Јоксимовићи на окупу после шест година

Пешачио је неколико пута од Крагујевца до Београда. О њему је снимљен филм. После шест година, Ђорђу Јоксимовићу напокон су враћене три ћерке. Како се сналазе када су поново заједно?

Ђорђе Јоксимовић је испунио све услове како би му се вратиле ћерке, изнајмио је кућу у којој девојчице имају своје собе, иду у оближњу основну школу, а он је пронашао посао. Девојчице су враћене по правосудној пресуди.

"Ја сам срећан, са децом проводим максимално време у игри и учењу. Све њихове обавезе морају да се испоштују. Живимо нормалним животом", навео је Јоксимовић.

Према његовим речима, школа им је близу, као и све остало, а већ имају и своје другаре са којима се друже.

Додао је да су девојчице брзо успоставиле контакт са другарима, у улици у којој живе има деце која иду у школу и са њима се друже и у школи и ван ње.

Ђорђе је испунио све услове како би му биле враћене ћерке, изнајмио је кућу и нашао је посао.

"Деца ми не могу више бити одузета, све би морало да прође судску процедуру. Прво нећу да долазим у ту ситуацију да имају основа да ми одузму децу. Тога више нема. Деца никада није  требало да буду одузета", каже Јоксимовић.

Напомиње да је у процесу био потцењен као отац, угрожен и да до тога више неће доћи.

Најавио је снимање још једног филма "Сви смо ми Ђорђе" који ће обухватити време од првог дана борбе за децу до данашњег дана, када су деца враћена.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво