Читај ми!

Финално извлачење игре "Узми рачун и победи 2021" – додељена три стана

У последњем извлачењу јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и три стана у Београду. Највредније награде - два стана у насељу Земунске капије и један у Београду на води, добили су Милан Амиџић из Београда, Силвана Јашаровић из Београда и Јелена Шајковић из Београда.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са рекордних 13.019.010 коверата, извукао је виолониста Стефан Миленковић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Јулијана Павловић из Београда, Неда Срђан из Уздина, Ксенија Југовић из Новог Београда, Раде Радић из Руменке и Марија Малешевић из Панчева.

Највредније награде – два стана у насељу Земунске капије и један у Београду на води, добили су Милан Амиџић из Београда, Силвана Јашаровић из Београда и Јелена Шајковић из Београда.

Пошиљка коју је потписала Вукосава Вујовић из Панчева, која је извучена као потенцијална добитница "фијата 500Л", није исправна, јер је један рачун у коверти био мањи од 100 динара. 

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Зоран Јовановић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација, и председница Комисије Станија Вишекруна из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Извлачењу је присуствовала и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић.

Истакла је да је број коверата фантастичан. Акција је била успешна и говори да грађани желе да дају допринос борби против сиве економије, што је кључно, оценила је министарка.

У претходном извлачењу, одржаном прошле суботе, стан је добила Ана Рмуш из Врбаса.

Ово је било шесто, последње извлачење јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021".

Током јесењег круга, додељено је укупно 30 аутомобила "фијат 500Л" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

Наградну игру је организовала Влада Србије, уз подршку НАЛЕД-а.

Право учешћа су у јесењем кругу имали сви пунолетни грађани Србије који су послали коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт-центар преко имејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво