Читај ми!

Награде најбољим полазницима полицијске обуке и студентима Криминалистичко-полицијског универзитета

Најбољим полазницима Центра за основну полицијску обуку и најбољим студентима Криминалистичко-полицијског универзитета на свечаној церемонији су уручене новчане награде. Министар унутрашњих послова Александар Вулин је поручио студентима и полазницима обуке да су изабрали частан посао пун одрицања где ће испред себе увек морати да ставе друге, а испред својих најмилијих своју земљу и професију.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин на церемонији уручења новчаних награда најбољим полазницима Центра за основну полицијску обуку и најбољим студентима Криминалистичко-полицијског универзитета је рекао да је "служити Србији, служити народу, служити идеалу правде награда сама по себи", саошптио је МУП.

Вулин је младим студентима КПУ и полазницима ЦОПО поручио да су изабрали частан посао пун одрицања где ће испред себе увек морати да ставе друге, а испред својих најмилијих своју земљу и професију.

"Изабрали сте посао због кога ћете често пропустити рођендане ваше деце, нећете бити са њима у оним најлепшим тренуцима, који су ненадокнадиви. Изабрали сте послове у којима ћете бити спремни да жртвујете свој живот и своје здравље, често за сасвим непознате људе, жртвоваћете своје време, некада и живот за људе који заслужују такву жртву, али и за људе који такву жртву не заслужују, изабрали сте да свој живот поклоните својој држави и свом народу и идеалу истине, идеалу правде", поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Двадесет полазника Центра за основну полицијску обуку и двадесет студената Криминалистичко-полицијског универзитета данас су добили поклон ваучере које су, за њих, обезбедили привредно друштво "Сигнал МГ" и "Глобос" осигурање.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво