Читај ми!

Караван "Дигитална експедиција" овог викенда у Смедереву

Караван дигиталних вештина, писмености и безбедности који је кренуо из Београда у суботу и недељу представља грађанима Смедерева кроз радионице, разговоре и путем забавног садржаја основе дигиталних комуникација.

На главном градском тргу на неколико пунктова Смедеревци могу чути како да се постане е-Грађанин/е-Грађанка, како безбедно користити интернет, бити дигитални уредник-уредница, затим како безбедно куповати или продавати преко интернета и још доста тема из ове области.

Смедерево је пети град на путу Каравана "Дигитална експедиција", а укупно ће грађани 16 градова у Србији имати прилику да се упознају са изазовима електронског и дигиталног функционисања државне управе и безбедносним изазовима коришћења интернета.

Караван је покренут на иницијативу председнице Владе Ане Брнабић, уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, а у партнерству са Америчком агенцијом за међународни развој УСАИД, организацијом Пропулсион и Програмом Уједнињених нација за развој УНДП.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво