Читај ми!

Живко Павловић потписао уговор за стан у Београду на води

Добитник главне награде, стана у Београду на води у пролећном извлачењу игре "Узми рачун и победи", Живко Павловић из Бољевца потписао је у Влади уговор о васништву стана од 55 квадрата.

Добитник главне награде и данас је имао више среће од добитника два стана у "Земунским капијама. Иако је било планирано да сви потпишу уговоре, због омашке у квадратури, они ће их потписати након исправке, док је Живко и званично постао власник стана у Београду на води.

"У нашем Бољевцу, здравом и веселом испод Ртња, где се сви знамо, идем улицом два-три дана, свако је хтео нешто да каже, али прво да честита", каже добитник стана у Београду на води Живко Павловић.

Стан ће бити усељив у октобру, до тада најнестрпљивији су унуци Нађа и Никола.

Нађа и Никола Рајковић једва чекају да виде стан и додају да очекују леп поглед.

Задовољни одзивом грађана који су у пролећном кругу послали више од 50 милиона рачуна, надлежни их подсећају да наградна игра траје и током лета.

"Наградна игра је важна због сиве економије, да пробудимо свест грађана да узму фискални рачун. Сваки динар нам је значајан за буџет, јер тако можемо даље да финансирамо развојне пројекте и све оно што је битно за државу", истиче државни секретар Министарства финансија Славица Савичић.

Они који нису имали среће у пролећном, имају подједнаке шансе у јесењем извлачењу. Уз пет милиона већ пристиглих и коверте које ћете тек послати у конкуренцији су за један од још 30 аутомобила и осам станова.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво