Читај ми!

У суботу финале пролећног циклуса "Узми рачун и победи 2021" – извлаче се три стана

Последње извлачење у оквиру пролећног циклуса наградне игре "Узми рачун и победи 2021" биће одржано у суботу у 18 часова уз директан пренос на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Тада ће бити извучено пет добитника аутомобила "фијат 500Л" као и рекордна три стана у Београду – два у насељу Земунске капије и један у "Београду на води".

Суботње извлачење ће тако бити највредније од када се ова наградна игра организује у Србији, с обзиром на то да никада до сада у једној емисији нису извучена три стана у престоници.

Сви грађани имају времена да до петка, до краја радног времена пословница поште, убаце своје коверте у поштанске сандучиће, уколико желе да оне буду у конкуренцији за пет аутомобила и три стана у суботу.

Из Владе подсећају на новину, да ће до почетка другог циклуса наградне игре на јесен, грађани све време током лета моћи да шаљу коверте са рачунима и слиповима. Све пристигле коверте ће, заједно са свим послатим до сада, бити у конкуренцији за награде и у јесењем циклусу.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво