Читај ми!

"Узми рачун и победи" – стан је добио Слободан Ћеримовић из Врања

У другом извлачењу новог циклуса наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду. Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добио је Слободан Ћеримовић из Врања.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са 1.909.202 пристигла коверта, извукла је глумица Јелена Гавриловић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Ранко Авакумовић из Ужица, Горан Стевановић из Ниша, Невенка Миливојевић из Војке, Жарко Зорић из Старих Бановаца и Александар Катић из Инђије.

Највреднију награду, трособан стан у београдском насељу Земунске капије, добио је Слободан Ћеримовић из Врања.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и заменица председнице Комисије Јелена Гавриловић.

У претходном извлачењу, одржаном прошле суботе, стан је добила Ирена Станојевић из Бачинаца.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. са минималним појединачним износом од 100 динара.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021". Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Наградни фонд већи него прошле године, шта очекује добитнике

Наградни фонд наградне игре ове године је у многоме већи него прошле, с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује чак 16 станова у Београду – 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на води, као и 60 аутомобила "фијат 500Л".

Битно је напоменути да ће грађанима практично током целе године бити омогућено слање рачуна и слипова у ковертама и све пошиљке послате од априла биће у конкуренцији за свако извлачење све до краја другог круга на јесен.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелују на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт-центар путем имејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво