Читај ми!

Последице невремена у Београду – ограда пала на жену, срушила се два стабла

Неколико пљускова је током поподнева захватило Београд. Током невремена, ограда грађевинског стоваришта на Ади Хуји је пала на једну жену која је превезена у Ургентни центар. Екипе Зеленила су уклониле стабла са две локације у граду.

Како РТС сазнаје, екипа Хитне помоћи је брзо стигла на лице места и превезла жену на преглед код неурохирурга у Ургентном центру.

Киша, која је падала око сат и по времена у Београду, направила је штету у многим стамбеним зградама у којима је процурила вода, како кроз прозоре, како кроз кровове.

Екипе Зеленила Београд данас су интервенисале на два места. Код једног кафића на Кошутњаку је једно стабло пало на аутомобил, а дрво је пало и на паркинг на Старом сајмишту. Није било повређених.

Највише кише пало је на Врачару – за сат и по пало је 13 литара по квадратном метру, а најмање у Земун Пољу, где је за исто време пало пет литара по квадратном метру.

Током вечери се у Београду очекује слаба киша, а препорука је да домове не напуштате без кишобрана, као и да добро затворите прозоре.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво