Читај ми!

Роналдов дрес продат за 1,3 милиона динара - може ли Меси да донесе више за лечење малог Гаврила

Потписани дрес Кристијана Роналда продат је за 1,3 милиона динара на аукцији за помоћ осмомесечном Гаврилу Ђурђевићу, који болује од спиналне мишићне атрофије, саопштила је компанија "Моцарт".

Како је саопштила компанија "Моцарт", која је успела да дође до Роналда и позове га да се прикључи акцији, купац дреса је желео да остане анониман, али је открила да је реч о колекционару и уличном уметнику који стоји иза Инстаграм профила "Black Sails".

Кристијано је послао свој потписан дрес након што је компанија "Моцарт" купила његову капитенску траку и уплатила више од 7,5 милиона динара на Гаврилов рачун у фондацији "Буди хуман". 

Компанија "Моцарт" спојила је Месија и Роналда захваљујући фудбалским менаџерима из агенције "Lian Sports" Николи Дамјанцу и Фалију Рамаданију и у сарадњи са организацијом "Заједно за живот", "Моцарт" је ставио њихове потписане дресове на хуманитарну лицитацију, како би се прикупила средства за лечење.

Као и за Роналдов, ова компанија дала је и почетну понуду од милион динара и за Барсину десетку са посветом "за Гаврила", а лицитација за Месијев дрес траје до четвртака 13. маја у 15 сати.

Гаврило Ђурђевић је рођен 7. септембра 2020. године, а три месеца после рођења констатовано је да има ретку неуромишићну болест СМА 1 (спинална мишићна атрофија тип 1).

За лечење малог Гаврила потребно је још нешто мање од милион евра, а лицитације су се само низале - српски репрезентацивац Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, његов саиграч Александар Митровић такође дрес Србије...

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво