Читај ми!

Поглед са 22. спрата Београђанке – после 40 година

Први посетиоци могу да уживају у погледу са 22. спрата Палате "Београд" – од 11 до 18 сати. Разгледање траје 30 минута.

Марија Дракулић Шебез рекла је за РТС да ће посетиоци данас и сутра од 11 до 18 моћи да уживају у погледу са Београђанке.

"За данашњи дан су готово све карте рапродате, за сутра је нешто боља ситуација, интересовање је огромно", рекла је она.

Посетиоци би требало да се придржавају предвиђеног времена до 30 минута како би омогућили да што већи број људи ужива у видиковцу Палате "Београд".

Сви који дођу данас на 22. спрат биће безбедни, биће редара, лимитиран је број посетилаца иако је практично отворен простор, има стаклених панела који штите од ветра.

"Редуковали смо испод 50 одсто капацитета број доступних улазница. Организвали смо групу на 30 минута, на лицу места су три редара на видиковцу", рекла је Дракулић Шебезова.

После 40 година Београђани поново могу да буду на овом месту. Ово је јединствена прилика, с обзиром на то да је у току велика реконструкција палате.

Марија Дракулић Шебез указује да посетиоци могу после 40 година да уживају у погледу и да виде како ће изгледати Београђанка после велике реконструкције.

Новац прикупљен од улазница биће дониран Црвеном крсту.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво